ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ  |  ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
  Προπτυχιακές
Σπουδές
Προσωπικό
& Έρευνα
Φοιτητικές
Δραστηριότητες
Τμήμα & Υποδομές
Αναπληρωτής Καθηγητής Θεόδωρος Σταυρινούδης
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δρ. Θεόδωρος Α. Σταυρινούδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο της «Διοίκησης των Τουριστικών Επιχειρήσεων» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Επίσης, έχει διδάξει το μάθημα «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων» στο Τμήμα Τουριστικής Οικονομίας και Ανάπτυξης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και έχει πραγματοποιήσει πλήθος διαλέξεων και σεμιναρίων.

Είναι Αναπλ. Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπ. Αιγαίου και Assistant Editor στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό TOURISMOS. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή δύο βιβλίων, μιας ερευνητικής μονογραφίας και εννέα συλλογικών τόμων. ¶ρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές (Tourism Management, Current Issues in Tourism, Journal of Human Resources in Hospitality and Tourism κ.ά.) και έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Έχει συγγράψει εκπαιδευτικά εγχειρίδια και έχει επιβλέψει την εκπόνηση πλήθους μεταπτυχιακών και προπτυχιακών διπλωματικών εργασιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Διαθέτει πλούσιο ερευνητικό και μελετητικό έργο ενώ είναι μέλος σε τρία ερευνητικά εργαστήρια. Είναι κριτής σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια ενώ είναι μέλος σε επιστημονικές και οργανωτικές επιτροπές διεθνών περιοδικών και συνεδρίων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν, ενδεικτικά: 1.Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2.Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, 3.Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Τουριστικές Επιχειρήσεις: Εκπαίδευση - κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού, Υποκίνηση ανθρώπινου δυναμικού, Ενδυνάμωση (empowerment) ανθρώπινου δυναμικού, Coaching and mentoring.

Κάντε κλικ εδώ για να προβάλλετε το αναλυτικό βιογραφικό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χώρος συνεργασίας:
Μιχάλειο Κτίριο, 1ος όροφος, Μιχάλων 8, 82100, Χίος, GR

Ώρες συνεργασίας:
Τετάρτη 12:00 - 14:00

Τηλέφωνο:
22710-35321 και 22710-35172

e-mail:
tsta@aegean.gr

© 2018/19 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ