ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ  |  ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ENGLISH
  Προπτυχιακές
Σπουδές
Προσωπικό
& Έρευνα
Φοιτητικές
Δραστηριότητες
Τμήμα & Υποδομές
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εισερχόμενοι φοιτητές ERASMUS στη Χίο (Ακαδημαϊκό Έτος 2012/13)
Σπουδές & Εμπειρίες στο Εξωτερικό

Μάθετε περισσότερα για το ERASMUS+

Το Πρόγραμμα Erasmus+ δίνει την δυνατότητα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές αλλά και σε όσους εκπονούν διδακτορική διατριβή να φοιτήσουν για ένα διάστημα σε Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, με τα οποία έχουν συναφθεί διμερείς συμφωνίες. Οι σπουδές στο εξωτερικό είναι για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο και αναγνωρίζονται πλήρως από το Πανεπιστήμιο προέλευσης. Στους φοιτητές παρέχεται υποτροφία.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Erasmus

Μάθετε περισσότερα για την AIESEC 

Η AIESEC είναι ένας παγκόσμιος, διοικούμενος αποκλειστικά από φοιτητές, μη πολιτικός, μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός. Αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο για νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις ικανότητες και δυνατότητές τους, ώστε να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Παρούσα σε 113 χώρες και περίπου 2300 Πανεπιστήμια, αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνή φοιτητικό οργανισμό.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της AIESEC

Αθλητισμός & Πολιτισμός

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει στη Χίο την πρώτη επίσημη ποδοσφαιρική ομάδα η οποία αγωνίζεται στα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα κερδίζοντας τίτλους. Για τους λάτρεις άλλων αθλημάτων υπάρχουν δραστηριότητες όπως μπάσκετ ή κολύμβηση. Όλες οι ομάδες καθοδηγούνται από τον προπονητή του Πανεπιστημίου.


Ιωνικό κολυμβητήριο και Δημοτικό στάδιο (κλειστό και ανοικτό)

Για όσους αγαπούν τις τέχνες και τη διασκέδαση - άρα για όλους - υπάρχουν θεατρικές, χορευτικές και άλλες ομάδες οι οποίες προσφέρουν την απαραίτητη ισορροπία κατά τη διάρκεια των σπουδών, συνδυάζοντας την απόκτηση γνώσης και την επιμόρφωση με διασκέδαση και ευχάριστες νέες παρέες.Σκηνές από παραστάσεις θεατρικής ομάδας φοιτητών (Ακαδημαϊκό Έτος 2013/14)

Ομάδα χορευτικού των φοιτητών (Ακαδημαϊκό Έτος 2010/11)

Πρακτική Άσκηση

Μάθετε περισσότερα για την Πρακτική Άσκηση

Στo πλαίσιo της Πρακτικής Άσκησης, περισσότεροι από 100 φοιτητές του Τμήματος ασκούνται κάθε χρόνο, για δύο περίπου μήνες, σε αμειβόμενες θέσεις εργασίας που προσφέρουν επιχειρήσεις και οργανισμοί.

Η Πρακτική Άσκηση είναι αναπόσπαστο «κομμάτι» της τριτοβάθμιας εκπαιδευτικής διαδικασίας αφού αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τρόπους σύνδεσης της θεωρίας με την πράξη.

Σκοπός της Πρακτικής Άσκησης είναι να συμβάλλει τόσο στην καλύτερη αξιοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απόκτησαν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, όσο και στην ευκολότερη και επωφελέστερη ένταξη των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα της Πρακτικής

Άλλες Δραστηριότητες

Στο Πανεπιστήμιο πάντα κάτι νέο συμβαίνει.

Τα Τμήματα και οι φοιτητές τους διοργανώνουν διαρκώς νέες δράσεις με κοινωνικό, πολιτιστικό, ή ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Όλες οι δράσεις είναι ανοικτές στο κοινό και στη συμμετοχή όλων των φοιτητών της Σχολής.


Σχεδιάζοντας την επόμενη δραστηριότητα... χαλαρά (Ακαδημαϊκό Έτος 2012/13)


Συμβουλευτικός
Σταθμός
Ψυχολογικής
Υποστήριξης


 http://www.chios.aegean.gr/counseling/


Εθελοντική Αιμοδοσία (Ακαδημαϊκό Έτος 2012/2013)


Σεμινάρια πρώτων βοηθειών (Ακαδημαϊκό Έτος 2013/2014)
© 2015/16 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ